Våre Tjenester

Videoproduksjon

Trenger du hjelp med å få frem dine tjenester, og gjøre dem om til visuelle hjelpemidler? Vi har dyktige videografer, animatører, fotografer og grafiske designere som er klare til å hjelpe ditt prosjekt.

Markedsføring

Har du lav trafikk eller ønsker å øke salg? Vi hjelper deg med å bygge en strategi via digital markedsføring og annonsering rundt ulike digitale plattformer. Vi sørger for at budsjettet tar deg til mål.

Sosiale Medier

Har du en plan for hvordan du skal bruke dine sosiale medier? Vi hjelper deg med å sette opp en plan og formål. Vi har også verktøy som også kan automatisere dine profiler som gjør det mindre tidskrevende.

Nettside

Vi bygger nettsiden som passer alle dine behov. Med våre verktøy og markedsanalyse sørger vi for at nettsiden din gjør ting enklere og samtidig bygge en strategisk plan for å ekspandere og nå nye omsetninger.

APP Utvikling

Er foretaket ditt klare til å ta det til det neste nivå? Vi bygger applikasjoner for både IOS og Android. Du gir oss ideen, og vi lager en struktur som tar oss til en komplett APP. Vi bygger alle funksjonene du ønsker å ha i din APP.

Tekst & Innhold

Å ha et godt produkt eller tjeneste trenger en godt formidlet tekst, som kan representere kvaliteten og den nødvendige informasjonen som kunder ser etter. Vi har dyktige skribenter som kan hjelpe deg med innhold og tekst.

Nettbutikk

Vi undersøker dine produkter og tjenester og basert på undersøkelsen bygger vi en fulltilpasset nettbutikk. Dette inkluderer betalingsløsninger og de viktigste diverse verktøyene som er aktuelt for deg.

SEO

I dag er det klart hvor viktig det er å ha en nettside som er lett synlig i søkemotorer som Google, Bing og andre søkemotorer. Vårt team kan hjelpe deg med å få din virksomhet til toppen av søkeresultatene.

Analyse

Det er veldig viktig å ha en full oversikt på hvordan dine kunder reagerer til nettsiden og i de sosiale plattformene. Derfor hjelper vi deg med å ta grep i den viktige informasjonen som kan hjelpe deg finne det beste til kundene.
Menu